Presentartiklar eller profilkläder

- du väljer marknadsföring

Action Marketing

Att kommunicera med sitt varumärke eller företagsnamn kräver noggrant Avvägande för hitta rätt produkt, vi ställer de frågor och gör de analyser Som går i linje med den röda tråd ert företag vill förmedla till era kunder. Först när detta är klart påbörjas processen för hitta rätt produkt, valet kan Bli befintlig produkt som förädlas just för er eller specialdesign som blir helt Unik just för er.

Vi tar hänsyn till funktion, material, färg, trend och som signalerar ert budskap. Självklart samarbetar vi bara med säkerställda leverantörer.

Presentartiklar

Vi hjälper dig att kreera fram rätt produkt eller klädesplagg som passar ert företag eller era kunder. Tillfällena är många för användandet av promotion: julklappar, sommargåva, profilkläder vid lanseringar eller relanseringar, butikskampanjer, ja listan kan göras hur lång som helst men viktigast för oss är att det ni väljer driver ert varumärke och företagsnamn framåt och att det kan förknippas med er.

Funktionella redskap, vackra prydnadssaker, pennor, isskrapor, anteckningsblock, tändare, muggar, öppnare, nyckelringar – ja, även bland presentartiklarna kan listan på våra produkter göras lång.

Kreativ och engagerad personal

Varje uppgift är unik. Vi strävar alltid efter att hitta lösningar som på ett bra sätt visar upp det specifika företaget. Vår personal har lång erfarenhet och kan ge dig många uppslag och exempel på hur ditt företag kan synas på ett positivt sätt.

 

Kläder


Vill du visa upp ditt företag med funktionella arbetskläder, kepsar, t-shirtar eller andra typer av kläder? Vi har en lång rad produkter som exponerar ditt företag på ett fördelaktigt sätt. U-R-Promotion jobbar med utvalda leverantörer som håller bästa kvalité. 

Mer än så

Det finns oändliga möjligheter till marknadsföring. På denna hemsida finns bara en begränsad del av det vi kan erbjuda. Kanske ser vi tillsammans nya möjligheter och kombinationer.  För nå bästa framgång tillsammans besöker vi gärna dig och ditt företag och berättar hur vi jobbar istället för skicka kataloger. Vi tar ansvaret till ett lyckat framtida samarbete där varje inköp av promotion eller profilkläder är unikt. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Etik, Miljö och Moral

Vi ska bedriva ett aktivt miljöarbete, med syftet att ständigt förbättra verksamhetens miljösituation på ett ekonomiskt och affärsmässigt försvarbart sätt. Med minsta möjliga miljöpåverkan skall vi bidra till en varaktig och hållbar utveckling mot ett samhälle som fungerar enligt kretsloppsprincipen. Miljö är också i allra högsta grad arbetsmiljö och hur man behandlar människor. Våra leverantörer får skriva under ett avtal där man intygar att barn ej används i produktionen i enlighet med Förenta Nationernas artikel 32 i barnkonventionen. UR-Promotion gör kontinuerliga kontroller för att säkerställa att inga produkter produceras av barnarbetare. Vi försöker även aktivt se till att arbetsmiljön är god på de fabriker vi arbetar med.